Anti-dierenleed

Dieren mishandeling komt helaas nog op grootschalige vorm voor op de wereld, wat ik zeer betreur  En het draait allemaal maar op één ding: geld. Ik ga niet in op de details maar als je ziet hoe het er in sommige landen aan toe gaat, kan ik alleen maar zeggen dat er veel verandert dient te worden. En alles begint bij jezelf!

Voordat ik Mike Guis lanceerde ben ik als vrijwilliger naar Azië en Afrika geweest. Ik heb onder andere Ghana en Cambodja bezocht. Op mijn website heb ik hier ook een kort verhaal over staan wat ik hier zoal beleefd heb. Ik heb in beide langen geholpen bij een aantal instanties en dieren ziekenhuizen. Vooral in Ghana was het hartstikke druk en kwamen er dagelijks tientallen zwerfhonden en -katten binnen.

Ik blijf me verbazen hoe mensen daar met dieren omgaan, alsof het afval is. In Cambodja heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het redden van de natuur, of in ieder geval de mensen er proberen bewust van te maken dat we anders naar onze planeet moeten gaan kijken. Ik heb daar veel gedoken om de oceaanbodem schoon te maken. Je blijft je verbazen over wat je allemaal tegenkomt op de zeebodem  ik plaats hier binnenkort een artikel over op Mike Kruis.

Mijn website is nu iets langer dan een maand online en ik merk dat is steeds meer positieve feedback krijg. Hoe meer mensen zich zullen aansluiten hoe sterker we staan tegenover de grote bedrijven die het niets boeit hoe ze met dieren omgaan. Ik hoop dat Mike Guis een statement wordt als het gaat om anti dierenleed. Het moet een verzamelplaats worden voor iedereen die tegen dierenleed is en zich daar sterk voor wil maken.

Naast al het negatieve nieuws omtrent dierenleed zal ik ook positieve berichten posten over dieren in het algemeen  Er gebeurt zoveel in de wereld dat niet in het nieuws komt, maar geweldig is voor de natuur en dieren. Dit soort nieuwsberichten krijgen op de site wél publiciteit. De aarde en de dieren zijn één, en laten we dat alsjeblieft ook zo houden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.